Triangelns IK P05

Referat: Hällbybrunns IF - Triangelns IK P05

"MIDSOMMAR" MATCH MOT HÄLLBY

Iallafall dagen före midsommar match :)
Torsdagsmatch mot Hällbybrunns IF i pojkar 12 kompisligan grupp röd. Samling på Triangelborg för ombyte till match och kort genomgång av Pehr. Matchen spelas idag borta på Gustavborgs IP. Det visar sig vara en ganska fin fotbollsplan och en fin kväll för fotbollsmatch. Vi möttes för någon vecka sedan och nu var det alltså dags igen. Vi går ut direkt och visar att Hällby skulle få det svårt idag igen. Efter lite trevande inledning börjar vi komma igång och börjar skapa flera målchanser. Efter 12 minuter sätter vi 1-0 genom Gabbe. Strax före slutet på första perioden får Hällby en frispark som de förvaltar på bästa sätt och sätter också 1-1. Vi hinner med att sätta 2-1 precis före pausvilan genom ett fint spel av oss och målskytt är Liam. Vi tar över mer och mer i de två sista perioderna och skapar mängder av chanser och tycker vi har full kontroll från start till mål. Mycket bra passningsspel och flera fina kombinationer fick vi se idag. Vi vinner till slut med 7-1. Härlig match killar!

Laget: Ninos, Liam, Claes, Filip, Gabbe, Maximilian, Zana, Melker, Christian, Joel, Edwin och Mohammed
Ledare: Pehr och Daniel

Vi tackar även domaren, våra motståndare Hällby för en bra, trevlig och välspelad match. Och såklart ett stor tack till våra fans och supporters som alltid finns där och stöttar oss.